www.iorenovasjon.no

Min renovasjon collage

Min Renovasjon app med tømmekalender

Min Renovasjon er en app laget for smarttelefoner og nettbrett. App’en viser tømmekalender, sorteringstips, returpunkt og miljøstasjonene. Du kan også legge inn varsling slik at du får en påminnelse dagen før, slik at du for eksempel husker å sette ut plastsekken. Den nye app’en finnes både for iPhone og Android telefoner.

- Dette er et prosjekt vi har jobbet med en stund og det er med stolthet vi nå lanserer denne app’en. – Bakgrunnen for lanseringen er at vi ønsker at det skal bli lettere for våre kunder å finne informasjon som tømmekalender og tips for kildesortering. Det er også mulig å sende melding til oss om eksempelvis mangel på tømming eller om du trenger ny rull med plastsekker. – Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller tilbakemeldinger, oppfordres det avslutningsvis.

 

Last ned Min renovasjon på AppStore (iPhone/iPad)
Last ned Min renovasjon på Google Play (Android telefoner) 

Når du laster ned app'en første gang, må du velge din kommune. Søk så opp din adresse, og trykk på tømmekalender.  Der vil du få mulighet til å sette opp varsel for tømmedager for restavfall, plast og papir. App'en heter Min Renovasjon og kan lastes ned fra AppStore hvis du har iPhone og iPad, eller Google Play dersom du har Android-operativsystem. App'en er gratis både å laste ned og bruke.

Skriv ut