www.iorenovasjon.no

Kalender

Gjelder fra 1. februar

Endring av hentetider

Fra 1. februar blir det endring av hentetider. Dette vil medføre andre henteintervaller i månedsskiftet januar/februar, bl.a. på plast og restavfall. 

Når det gjelder restavfall vil det for ca. halvparten av våre kunder, bli opptil 3 ukers henteintervall i overgangen. De dette gjelder, kan sette ut en ekstra sekk, f.eks. gjennomsiktig eller en svart. Det trenger ikke være en av våre blå betalingssekker.

Tømmedagen kan også ha blitt forandret. Hvis du f.eks. hadde tirsdagstømming i 2018, så kan det ha blitt en endring i 2019. Nytt  i år, er også at alle fraksjonene blir hentet på samme dag. Fredag er ikke lenger forbeholdt plast og glass/metall. Alt vil bli hentet på den ordinære tømmedagen din, f.eks. tirsdag som nevnt over, men i forskjellige uker. Rest og mat blir fortrinnsvis 2 ganger pr. mnd, papir og plast/glass/metall 1 gang pr. mnd. 

Tømmedager på allerede tilsendte kalendere og vår app blir oppdatert fra samme dato, altså 1. februar 2019, så det kan være at tømmingen i januar ikke stemmer. Tømmekalender kan du laste ned her. Du kan også få den ved å henvende deg til servicetorget i kommunen din eller hit til oss i IØR, i administrasjonen eller i vekta.

Send oss gjerne en mail på ior@iorenovasjon.no hvis du lurer på noe, eller ta kontakt på tlf. 69887950 mellom kl 08.00 og 15.00.

Skriv ut